Nordic Key indefra

Nordic Key har hovedsæde i Aalborg og arbejder på tværs af dansk erhvervsliv og brancher i hele Danmark, med stærke samarbejdsrelationer i de nordiske lande og internationalt.

Mange organisationer overinvesterer i lederkurser, strategiworkshops og seminarer – men underinvesterer i at sikre tilstrækkelig forankring af nye strategiske tiltag og realisering af de gevinster som er forbundet hermed.

De fleste af os har sikkert oplevet, at deltage i et 1-2 dags virksomheds-seminar, hvor nye ideer identificeres og virksomhedens fremtidige strategiske retning udformes. Men, så bliver det mandag og dagligdagen i virksomheden kører sin vante gang. Hurtigt er der gået en uge, en måned og et kvartal… og alle de gode strategiske ideer og planer fra virksomhedsseminaret er igen blevet en hyldesucces.
20220805-001-20220805-IMG_8547
”Med Nordic Key ønsker jeg i tæt sammenspil med virksomheder at skabe målbare resultater og fundamentet for vedvarende forandringer, på en kompetent og nærværende måde”, Line Wille Hansen.

Line Wille

CEO and founder

Erfaring

Med mere end 15 års erfaring har jeg skabt en lang række af resultater indenfor strategi, rådgivning, transformation, portefølje- og programledelse, forretningsudvikling, digitali-sering samt ledelse, i kapitalfonde, aktieselskaber, foreninger, start-ups og familiejet virksomheder.

 

Jeg brænder for at arbejde med mennesker, kommerciel udvikling og ledelse på flere niveauer. 

 

Samtidig motiveres jeg af, at udvikle og opbygge virksomheder og organisationer, identificere forretningspotentiale samt skabe synergi på tværs af virksomheder, organisationer og samarbejdspartnere. 

 

Jeg er uddannet indenfor organisation og ledelse og har samtidig uddannet mig indenfor flere juridiske discipliner, som f.eks. aftale- og erhvervsret. Derudover har jeg en række certificeringer indenfor forandrings-, program- og projektledelse. Tidligere virksomheder

Spar Nord A/S

Sanistål A/S

KMD A/S

ISS A/S

International Partners A/S

K. Gold ApS

AaB Ishockey, bestyrelsesarbejde

Keep Nordjylland Special, bestyrelsesledelse

Partnere & Netværk
nysgerrig på at vide mere?

Kontakt os allerede i dag